Ρυθμίσεις για νέους πίνακες
Επιλέξτε τις προεπιλεγμένες λειτουργίες και τα εργαλεία για τους νέους πίνακές σας.
Λειτουργίες
Γραμμή εργαλείων
Προφίλ
Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας.
Τα προσαρμοσμένα avatar και πλαίσια είναι διαθέσιμα στο Premium.
Μεταφόρτωση avatar
Ενεργοποίηση PremiumΣτοιχεία ελέγχου
Προσαρμόστε τα κουμπιά σε ποντίκια, γραφίδες και άλλες συσκευές κατάδειξης για εργαλεία και ενέργειες στον πίνακα.
Premium
Ευχαριστούμε! Χρησιμοποιείτε την πλήρη έκδοση. Ξεκλειδώστε την προσαρμογή του avatar και επιπλέον λειτουργίες προφίλ.
- Προσαρμοσμένο avatar
- Χωρίς διαφημίσεις
- Σήμα Premium
- Ενεργοποιήθηκε:
- Λήγει:
Τοπικά δεδομένα και απόρρητο
Ρυθμίσεις προφίλ και τοπικά δεδομένα.
Τοπικά δεδομένα και απόρρητο
Τοπικά δεδομένα προφίλ
Το προφίλ, το avatar, οι τοπικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα πρόσβασης στα σχέδιά σας αποθηκεύονται σε αυτή τη συσκευή, σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να τα διαγράψετε ανά πάσα στιγμή με το κουμπί εκκαθάρισης προφίλ. Η διαγραφή μπορεί να αφαιρέσει την πρόσβαση σε σχέδια που έχουν αποθηκευτεί μόνο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.
Διαχείριση συσκευών 2 ενεργές
Ιστορικό συνδέσεων
Το ιστορικό συνδέσεων θα είναι διαθέσιμο όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεση λογαριασμών.
Προτιμήσεις και πειραματικές λειτουργίες
Πρόσθετες προτιμήσεις προφίλ και πίνακα θα συνδεθούν αργότερα.
Ζώνη κινδύνου
Η εκκαθάριση του προφίλ αφαιρεί τα τοπικά δεδομένα προφίλ από αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει την πρόσβαση σε σχέδια που έχουν αποθηκευτεί μόνο σε αυτή τη συσκευή.
Συνδεδεμένοι λογαριασμοί
Διατηρήστε ένα ασφαλές αντίγραφο του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένης της λίστας πινάκων, των ετικετών και των ρυθμίσεών σας. Συγχρονίστε τα δεδομένα σας μεταξύ συσκευών αποθηκεύοντάς τα στον ιδιωτικό χώρο του λογαριασμού σας.
Στατιστικά συσκευής
Η δραστηριότητά σας
Πρόσφατοι πίνακες
Εισαγωγή/εξαγωγή
Εισαγάγετε δεδομένα από ένα αρχείο JSON ή επιλέξτε ποια δεδομένα θα εξαχθούν.
Τα εξαγόμενα αρχεία περιέχουν μυστικά του προφίλ ή διαπιστευτήρια πρόσβασης σε πίνακες. Διατηρήστε το αρχείο ιδιωτικό και διαγράψτε το μετά την εισαγωγή του σε άλλη συσκευή.